Нова страница за нашата компания

Екипът на компания Холанд Хайърс ООД има удоволствието да уведоми всички заинтересовани, че от 15.11.2020 година започна нашето сътрудничество със Софийско филателно дружество „Петко В. Караиванов“ и офисът ни вече се помещава на техния адрес: София 1000, ул. Хан Крум 7. Във времена на пандемия, работата дистанционно, от вкъщи или с намален брой часове, прекарани в офиса, превръщат споделеното офисно пространство във все по-предпочитано решение.

Подобен вид партньорство вероятно би могъл да изглежда странно и не на място. Какво е общото между фирма за подбор на персонал, тясно специализирана в работа с най-иновативните компании в България и света, и филателно дружество? Къде е връзката между професионалистите в сферата на ИТ и инженерните науки и колекционирането на марки? Всъщност, съществуват много допирни точки в тези на пръв поглед съвсем несъвместими дейности.

Холанд Хайърс е компания, посветила своята дейност на възможността да предоставя най-талантливите, амбициозни и отворени към самоусъвършенстване специалисти на фирми, доказано насочени към бъдещето, към прогреса, към превръщането на България във високо-технологична държава.

Софийско филателно дружество „Петко В. Караиванов“, от своя страна, чрез работата си не просто съхранява историята, открива забравени събития и факти и поддържа българщината, но също така подготвя и бъдещите филателисти на България. А част от историята, за която много от младите хора днес дори и не подозират, е участието на българските инженери, учени и компютърни специалисти от миналото в световния прогрес, в развитието на технологиите, в поставянето на основите за бъдещето, което е вече наше настояще.

Вероятно всеки българин е чувал поне нещо за Джон Атанасов, например. Но в историята на иновативна България има стотици примери за гениална инженерна мисъл; за хора, изпреварили времето си; за върхови продукти и технологии…

Една от мисиите на Софийско филателно дружество е да разказва за всички тях: чрез колекции от марки, издавани в чест на български технологични постижения, чрез търсене и предоставяне на допълнителна информация, чрез съхраняване на спомена за авторите им.

Така историята се превръща в източник на вдъхновение за всички бъдещи и настоящи професионалисти, които гледат само напред. А точно това са и хората, на които Холанд Хайърс предоставя възможност за работа, развитие и прогрес. Очакваме ви!

78613447